Disclaimer

Het gebruik van onze site is onderworpen aan enkele hierna opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te hebben genomen.

Op onze website worden verschillende juridische onderwerpen besproken. Die informatie is niet toegespitst op uw concrete geval en vormt geen juridisch advies. Alhoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, staat Delta Advocaten er niet voor in dat deze informatie altijd correct of volledig is. De inhoud van onze site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

De informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook verboden om de op deze website aangeboden informatie zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming en anders dan voor persoonlijk gebruik te vermenigvuldigen en/of te verspreiden.

Wij verwijzen op onze website naar andere sites en bronnen die niet door ons worden beheerd. Die verwijzingen zijn voor uw gebruiksgemak en slechts informatief bedoeld. Wij staan in geen geval in voor de inhoud van die websites en bronnen en/of voor de correctheid of volledigheid van de informatie die daarin wordt aangeboden. Het is daarom altijd raadzaam bij een juridische vraag contact met Delta Advocaten op te nemen.

Wilt u juridisch advies?

Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek.

+31 20-2442325 [email protected]