Roderick Beuker

Wat mij het meest in de advocatuur aanspreekt, is het vinden van praktische oplossingen. Daarin ligt de toegevoegde waarde die je voor je cliënt kunt (en moet) hebben en in de kern waar het vak om draait. Dat vereist natuurlijk kennis van zaken, maar ook dat je je verdiept in je cliënt. Weten wat hij of zij wil.

Die oplossing vergt soms een procedure, maar heel vaak ook niet, zelfs niet in juridisch complexe kwesties.

Vroeger

Na mijn propedeuse rechten heb ik jaren in de horeca gewerkt: als barman, daarna bedrijfsleider en zelfs nog even als kok. Hoewel werken in de horeca mij goed is bevallen (met name het sociale aspect), miste ik op een gegeven moment toch wel de geestelijke uitdaging. Ik besloot daarom naast mijn werk mijn studie rechten af te ronden en mij te richten op de advocatuur.

Advocatuur

Inmiddels meer dan tien jaar geleden ben ik bij een middelgroot kantoor in Amsterdam Zuid begonnen. De horeca bleek onverwacht een goede leerschool. In de advocatuur draait het – net als in de horeca – om de klant, om service en kwaliteit.

Onroerend goed

Vanaf het begin heb ik mij gespecialiseerd in onroerend goed. In de afgelopen jaren heb ik met groot plezier tal van verschillende klanten – grote en middelgrote professionele partijen, maar ook particulieren – bijgestaan op het gebied van onder meer bouw, sloop, asbest, huur, koop, appartementsrecht en alle daaraan gerelateerde zaken.

Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten ben ik op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • vastgoedrecht
  • huurrecht
  • verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie zijn wij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilt u juridisch advies?

Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek.

+31 20-2442325 [email protected]