Over ons

Wij zijn Delta Advocaten. Wij staan al vele jaren bedrijven, overheden en particulieren bij op het gebied van aanbestedingsrecht en onroerend goed. Met die ervaring kunnen we snel en concreet adviseren om problemen te voorkomen of op te lossen. Wij weten waar onze toegevoegde waarde ligt en begrijpen dat onze klanten ons juist daarvoor inschakelen. Niet voor gestandaardiseerd werk, niet voor ellenlange theoretische beschouwingen en ook niet om u te laten zien hoeveel wij wel niet weten. Maar juist voor snelle en betrouwbare hulp op een moment dat u dat nodig heeft. Goede bereikbaarheid is daarbij essentieel.

Heldere adviezen en waterdichte contracten

Problemen voorkomen doen we door het geven van heldere adviezen en het opstellen van waterdichte contracten. Veel van dit soort contracten zijn standaardmodellen, die zich in de praktijk al hebben bewezen. Aangezien wij vinden dat klanten niet hoeven te betalen voor werk dat wij niet (meer) hoeven te doen, stellen wij deze kosteloos ter beschikking. Zo nodig passen we die aan om die op uw specifieke wensen toe te snijden. Dat resulteert in zeer betaalbaar maatwerk.

Procederen als het moet

Mocht u al een geschil verwikkeld zijn, dan gaat het erom dat zo snel, praktisch en efficiënt mogelijk op te lossen. Het liefst zonder een gerechtelijke procedure, maar als het moet dan slijpen wij uiteraard de messen.

Meerwaarde Delta Advocaten

Wij zijn ons ervan bewust dat de meeste mensen niet voor hun plezier naar een advocaat gaan. Met onze gratis modellen, blogs en kennisbank willen wij onze klanten zoveel mogelijk op weg helpen. Onze meerwaarde bewijzen wij graag op het moment dat dit echt noodzakelijk is. Wij maken dan van tevoren heldere afspraken over tarief en inhoud. Op die manier geloven wij erin dat een samenwerking met een advocaat bijzonder prettig kan worden.

Wij richten ons uitsluitend op uw behoefte, oftewel: focus op waar een advocaat nodig is, maar zeker ook waar niet.

Wilt u juridisch advies?

Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek.

+31 20-2442325 [email protected]